Els 5 millors Audiòfons en aquest 2022

La deterioració auditiva és sorprenentment comuna en la nostra societat i afecta a l’11% dels espanyols. Un 25% de les persones afectades amb pèrdua auditiva, són menors de 65 anys el que ens indica que, aquests problemes auditius, comencen cada vegada més aviat segons l’estudi Eurotrack que en 2021 va encarregar l’Associació Nacional d’Audioprotètiques.

A part de les frustracions diàries que acompanyen aquesta disminució auditiva, tenir problemes d’audició pot contribuir a l’aïllament social, arribant a la depressió i, com a recents estudis acadèmics han demostrat, accelerar la deterioració cognitiva.

Des dels professionals de l’audició tenim una bona notícia: les recerques recents també demostren que els audiòfons poden ajudar, fins i tot si la pèrdua auditiva és lleu, i poden millorar l’habilitats i capacitats cognitives a llarg termini.

Si està pensant a comprar uns audiòfons o investigar noves opcions sent ja usuari, en aquest article et vam mostrar els 5 millors audiòfons en aquest 2022!

los 5 mejores audífonos en este 2022

Com triar els millors audiòfons per a la seva adaptació?

Els experts assenyalen que “el millor” depèn de les necessitats individuals i l’elecció d’uns audiòfons depèn de les diferents expectatives, de les diferències específiques en la pèrdua auditiva, l’estil de vida, la forma en què el seu cervell processa els sons, el pressupost i les preferències personals.

A continuació, veurà els 5 millors audiòfons en aquest 2022, la nostra selecció entre els productes que es comercialitzen en el mercat espanyol, però, és molt important, abans de comprar els seus audiòfons, consultar amb un audioprotètic.

Al nostre entendre els millors audiòfons han de complir nivells excel·lents en les següents prestacions:

 • Micròfons direccionals d’alta qualitat per a millorar els sons específics en diferents situacions sonores.
 • Reductor de sorolls sobtats, per a disminuir l’amplificació de sorolls breus i sobtats, sempre molestos com a dringadissa de coberts i claus.
 • Gestió automàtica de la retroalimentació, per a evitar la xiulada que, a vegades, fan els audiòfons quan el so s’escapa de l’altaveu en l’oïda i torna a ser captat pel micròfon, amplificant-se.
 • Reducció de soroll digital, per a ajudar a minorar el soroll de fons i millorar els sons de la parla.
 • Connectivitat *Bluetooth, per a transmetre el so als seus audiòfons i ajudar-lo a escoltar quan usa el telèfon mòbil si aquest és compatible.
 • La durada de les bateries recarregables.

Ha de ser conscient de la importància de la personalització perquè el seu audioprotètic pugui ajustar i treure el màxim partit a les prestacions dels seus audiòfons i ajudar-lo millor amb la seva adaptació auditiva.

Analitzats tots aquests paràmetres aquests serien per a nosaltres els 5 millors audiòfons en aquest 2022

 • ONE de Resound, presenta el seu auricular M&Rie, millorant sensiblement la funcionalitat amb els seus tres micròfons, un d’ells inserit en el canal, al costat de l’auricular, ofereix la qualitat de so més natural en un audiòfon RIE. Presenta una gran capacitat de recàrrega en la seva bateria i un carregador Premium que, sent acumulador, ofereix tres càrregues extres.
Los 5 mejores audífonos en este 2022
 • PARADISE de Phonak, amb una connectivitat magnífica i el seu exclusiu sistema TapControl, transmet des de tots els dispositius mòbils i és fàcil d’usar. Aquest audiòfon té sensors de moviment que ajusten automàticament els micròfons per a millorar els sons en els quals s’està centrant
Los 5 mejores audífonos en este 2022
 • ACTIVEPRO de Signia, revolucionari intracanal Recarregable. Un audiòfon que espera complir amb les necessitats d’un target molt concret de clients, actius i amb pèrdues lleus però que no volen quedar-se enrere en el seu entorn sonor. Combina un disseny icònic i fàcil d’usar, similar als auriculars de consum de primera qualitat, amb alta tecnologia audiològica
Los 5 mejores audífonos en este 2022
 • MORE de Oticon, amb un excel·lent processador basat en la tecnologia BrainHearing, aconsegueix una percepció de la parla en entorns sonors, a nivells que pocs audiòfons aconsegueixen. Des de l’anterior plataforma ofereixen transmissor Cros, sistema cada vegada més demandat per pacients amb pèrdua unilateral.
MORE de Oticon
 • MOMENT de Widex, possiblement l’audiòfon RIE més petit del mercat i el que millor resisteix a la humitat. Inclou els formats BTE i CIC. El seu sistema de reducció del vent està maximitzat i testat en condicions extremes
MOMENT de Widex

Conclusió

Per sort tenim al nostre abast la millor tecnologia dels millors fabricants del món. Aquesta és només una representació. Creiem que els nostres pacients no s’equivocaran si opten per alguns dels 5 millors audiòfons en aquest 2022.

Té alguna pregunta? No dubti a contactar amb nosaltres perquè puguem ajudar-lo.

Feu un comentari

Certificaciones

sello centro recomendado audifono.es
sello calidad audifono.es
× ¿Necesitas ayuda?