El nostre equip

Susana Herrera

Audiotek Terrassa
Vaig iniciar la meva etapa com a professional a l’audiologia el 2002, en una empresa de Barcelona, ​​Laudio Audiología. I va ser en entrar a formar part d’Audiotek l’any 2008, quan vaig aprendre el valor humà que té la nostra professió. “Un pacient una solució, una solució una victòria”

Julio Martín

Audiotek Terrassa
Sóc audioprotesista des de l’any 1993 i porto copilotant Audiotek amb el meu amic i soci Sergio Martínez des del 2005. Anys aquests, en què la meva prioritat ha estat que tots nosaltres ens sentim amb il·lusió per la feina ben feta, perquè quan ofereixes tots els recursos de què disposes, el pacient ho agraeix i és llavors quan com a professionals sabem que ho estem fent bé.

Jessica Ávila

Audiotek Badalona
Vaig començar les meves pràctiques el 2009 amb Audiotek i el 2010 vaig finalitzar els meus estudis com a audioprotesista a l’I.E.S Clot de Barcelona. Vaig tenir la gran sort de poder formar part de l’equip Audiotek des d’aquell mateix any, i el més important, tots els meus companys m’acompanyen cada dia al meu creixement professional. Poder donar solucions i acompanyar els meus pacients en tot allò que necessitin.
És tot un honor seguir ajudant, qui vol pot!

Sergio Martínez

Audiotek Barcelona
“Audiopròtesi”, ja fa 25 anys que vaig sentir per primera vegada aquesta paraula. Professió que s’hi va acostar per un cúmul de casualitats. Vint-i-cinc anys gaudint d’aquesta professió que ha influït en la meva personalitat, i que humil i honestament intento tornar-li tot el bo que m’ha aportat. Amb serietat, rigor, proximitat i professionalitat, de la mà del meu amic Julio Martín va cristal·litzar el nostre projecte AUDIOTEK, la nostra il·lusió.

Oscar Ávila

Audiotek Santa Coloma
Són més de 15 anys exercint d’Audioprotesista, dels quals 10 han estat a Santa Coloma de Gramenet. Cada dia intento aprendre més d’aquesta professió. Els meus pacients m’ensenyen que no podem deixar de seguir buscant solucions als seus problemes auditius. He après a escoltar les seves necessitats i sé que a Audiotek tinc les eines per aconseguir una cosa tan meravellosa com és “fer-los sentir”.

Director Tècnic i Audioprotesista.

Rateb Abougeib

Audiotek Granollers
Porto a Audiotek gairebé 5 anys i cada dia és una experiència nova, a nivell personal i professional. A nivell personal gràcies al bon ambient que hi ha dins de l’empresa: els companys m’ajuden a avançar el dia a dia. En qualsevol problemàtica que pugui sorgir, hi són ells per donar-ho tot. I a nivell professional, per la feina feta diàriament, el tracte directe amb els clients i el més important…. aquesta satisfacció que m’aporta poder donar resposta a les vostres necessitats.

“Cada dia afrontant nous reptes amb l’objectiu de proporcionar una vida més agradable als nostres pacients”.

Carmen López

Audiotek Barcelona
Dues paraules que determinen la tasca que des de l’any 2014 exerceixo a Audiotek. Dues paraules que intenten descriure els valors d’una empresa compromesa amb els pacients. Per Audiotek els pacients són molt més que persones a la recerca de solucions. Els nostres clients són part de la gran família que formem i que defineix la nostra màxima implicació. Gràcies a ells tot cobra sentit. La confiança construeix el nostre creixement professional i personal. La seva satisfacció és el nostre gran triomf. El seu reconeixement, la nostra recompensa més gran. El seu somriure, la felicitat que suposa la feina ben feta.

Certificaciones

sello centro recomendado audifono.es
sello calidad audifono.es
× ¿Necesitas ayuda?