Accessoris i Complements

Connectivitat Sense fil

Les ajudes tècniques són una part cada vegada més interessant per a complementar les adaptacions dels seus audiòfons. Aquestes inclouen una solució completa de connectivitat sense fil per a transmetre el so, fer ajustos amb precisió sobre la marxa i personalitzar l’audició. L’usuari tindrà més confiança i podrà connectar la seva audició davant d’un televisor, o veure vídeos en el seu Telèfon intel·ligent o Tauleta. Ja sigui una trucada de telèfon, o una xerrada en una concorreguda cafeteria, cada so s’ajusta a la pèrdua auditiva de cada individu. L’experiència auditiva cada vegada és més natural i menys estressant.

Accessoris Sense fils

MICRO I MULTI MIC

Amb aquest accessori els usuaris poden sentir la veu a distància, amb un abast de fins a 25 metres, és ideal per a seminaris, sopars familiars, anar de compres o fins i tot xerrar en cafeteries bullicioses. A més es connecta a FM i sistemes inductius i a través d’una connexió mini-jack d’entrada transmet àudio des de qualsevol dispositiu amb sortida d’auriculars.

PHONE CLIP+

Pràctic dispositiu que es connecta amb telèfons mòbils mitjançant Bluetooth. A més de les trucades telefòniques el Phone Clip+ pot transmetre so procedent del telèfon, com a música. Fins i tot pot utilitzar-se com a comandament a distància dels audiòfons, podent ajustar l’usuari el volum i els programes dels seus audiòfons.

UNITE TV2

Una vegada vinculats els audiòfons, l’usuari pot gaudir d’un so en estèreo nítid, amb el volum que prefereixin, independent del de les persones del seu voltant. Si surten de l’abast d’escolta però tornen en menys de 5 minuts, els audiòfons es tornen a connectar automàticament. I el més important, mitjançant l’aplicació en el seu Telèfon intel·ligent, l’usuari pot ajustar el volum dels micròfons dels audiòfons per a així poder conversar amb qui li acompanyi mentre veu i escolta la TV.

Accessoris d’ajuda auditiva per a la llar

TELÈFONS FIXOS

Telèfon fix amb so amplificat que combina un maneig molt fàcil amb un penjoll d’alarma impermeable.

TELÈFONS SENSE FILS

Telèfon sense fil, per a persones que comencen a notar els signes propis de l’edat.

TELÈFONS MÒBILS

Doro Secure 580IUP és un telèfon mòbil amb botons grans dissenyat específicament per a qualsevol persona que treballi o viva sola i que pugui estar en perill. Les funcions avançades permeten cridar per a demanar ajuda.

TELÈFON MÒBIL INTELIGENT

Amb icones grans, un so clarament audible i moltes funcions útils, Dauro Llibert® 820 fa que utilitzar un telèfon intel·ligent sigui fàcil. Comparteixi fotografies amb familiars i amics i descarregui aplicacions des de Google Play. la TV.

AURICULARS SENSE FILS PER A TV

Sennheiser IS 410 són auriculars de gamma alta amb so d’alta definició sense cables. Ideals per a persones que volen escoltar la televisió sense molestar a les persones del seu voltant.

Vols més informació?

Explica’ns el teu cas i buscarem la millor solució
  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  A Audiotek t'assessorem i ajudem amb la tramitació de les Ajudes PUA per a contribuir a les despeses ocasionades. Consulta en aquest enllaç tota la informació per a la Prestació d'atenció social a persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial. Acudeix a un dels nostres centres i t'ajudarem a realitzar la gestió.

  Certificaciones

  sello centro recomendado audifono.es
  sello calidad audifono.es
  × ¿Necesitas ayuda?