Tot sobre els Audiòfons Siemens

Siemens és un dels noms més famosos al camp de l’electrònica. Tota la confiança que ha generat amb els seus productes durant dècades, ha convertit aquesta firma alemanya en una aposta molt atractiva per a moltes persones, incloses aquelles que compren uns audiòfons Siemens per primera vegada.

Amb els seus audiòfons, aquesta marca va construir la seva reputació en oferir productes amb sistemes de programari més complexos, enfocats principalment a oferir ajustaments automàtics i una millor claredat per entendre la parla. No obstant això, la divisió d’audiòfons de Siemens es va vendre a Sivantos de Singapur el 2015 i després es va reanomenar com a Signia l’any següent.

Actualment podem trobar alguns models d’audiòfons Siemens originals, juntament amb les creacions més recents de Signia. La pregunta del milió és, encara poden ser l’elecció correcta per a vosaltres? Són, sens dubte, una gran inversió. En aquest article, per tant, desentranyarem informació rellevant sobre aquests dispositius fabricats per la signatura amb seu a Berlín.

¿Cómo ha afectado el Covid a los audífonos?

Característiques dels audiòfons Siemens

Siemens es va fundar fa més de 140 anys i continua sent un dels principals desenvolupadors mundials de tecnologia mèdica i electrònica. Com ja comentem, la seva divisió d’audiòfons es va vendre a Sivantos el 2015, però els nous propietaris la van rebatejar com a Signia, mantenint part de la producció a Alemanya.

Signia, a més, també ha continuat produint nous models d’audiòfons, basats directament en la tecnologia original de Siemens. A continuació necessitem les característiques que van fer de la marca alemanya un referent al camp dels audiòfons:

 • El primer aspecte que va impulsar la fama dels audiòfons Siemens va ser lús de potents processadors que podien “llegir” el seu entorn i modificar els sons que processaven.
 • Siemens també va ser un dels primers fabricants d’audiòfons a afegir capacitats completes de Bluetooth als seus dispositius.
 • La majoria dels audiòfons amb Bluetooth es poden controlar mitjançant l’aplicació dedicada per a telèfons intel·ligents, touchConnect.
 • Altres models fins i tot permeten transmetre música o àudio de TV directament als seus audiòfons.
 • Finalment, la mateixa aplicació també us permet controlar un senyal d’alleujament de tinnitus i permet a l’audiòleg calibrar el vostre dispositiu de forma remota.

Algunes d’aquestes millores ja estan disponibles a través d’altres fabricants d’audiòfons. Nonos sorprèn que Signia també estigui usant la mateixa aplicació per a les seves sèries Pure i Styletto.

Pros i contres

Tot i la nova marca, els dispositius auditius de Signia utilitzen tecnologia prèviament desenvolupada per Siemens. Però quan s’adquireixen els audiòfons, s’estan comprant des de Signia.

Vet aquí un desglossament dels pros i els contres dels audiòfons de Siemens:

Pros:

 • La majoria dels audiòfons Siemens encara estan sent venuts per Signia.
 • La companyia ofereix una àmplia varietat destils i tipus de dispositius auditius per satisfer diferents necessitats i nivells de pèrdua auditiva.
 • Siemens va ser referent en la tecnologia de transmissió per a audiòfons, per la qual cosa podeu enviar música o senyals de so de TV directament al vostre dispositiu sense fils.
 • La seva aplicació touchConnect ofereix una forma discreta d’ajustar la configuració del vostre audiòfon sobre la marxa.
 • Els models més antics encara ofereixen tecnologia competitiva, però a preus més baixos que els dispositius de Signia.

Contres:

 • La marca no té gaires models amb piles recarregables.
 • No podreu accedir a la darrera tecnologia, ja que tot el posterior al 2015 ara està fet per Signia.
 • A mesura que es descontinuïn més productes antics de Siemens, seran cada cop més difícils de trobar.
 • Els models descontinuats poden, amb el temps, dificultar-ne el manteniment.
 • Siemens no ven els seus productes directament; tercers s’encarreguen de muntatges, ajustaments, etc.

És difícil obtenir un audiòfon de la marca alemanya?

La compra d’un nou audiòfon és un procés complex, especialment si mai abans se n’havia adaptat un. Si esteu buscant específicament audiòfons Siemens, aquesta tasca es pot tornar encara més difícil per les raons següents:

 • Molts models ara han estat anomenats com Signia.
 • Algunes línies de productes tenen models antics sota Siemens i versions més noves venudes com a Signia.
 • Ni Siemens ni Signia venen audiòfons directament al client. En canvi, s’encoratja les persones a visitar primer un audiòleg per a una avaluació auditiva. Això augmenta significativament el preu, però per als compradors primerencs, pot ser inevitable.

Claus per comprar un audiòfon Siemens

Si esteu buscant reemplaçar el vostre antic audiòfon o ja teniu una relació establerta amb un audiòleg, us resultarà més fàcil comprar un model Siemens per Internet.

És possible que pugueu pagar fins a un 15% menys si compreu en una botiga en línia en lloc d’un audiòleg local, incloent accessoris addicionals, com un subministrament de bateries o protectors de cera per a un any.

Vegem ara alguns aspectes claus per comprar audiòfons Siemens:

 • Si intenteu comprar audiòfons Siemens per Internet, encara necessitareu un audiòleg per calibrar el vostre nou audiòfon i ajudar-lo a ajustar-lo.
 • En cas de ser la primera vegada que feu servir un audiòfon, probablement necessiteu algunes cites de seguiment durant els primers sis mesos. Sense això, és possible que no pugueu aprofitar al màxim la vostra inversió.
 • Comprar un audiòfon nou directament del vostre audiòleg també us permetrà accedir a proves i opcions de finançament per al vostre nou dispositiu auditiu.
 • Adquirir un model Siemens mitjançant un audiòleg inclourà el preu de la consulta inicial o afegirà un “paquet” de cites de seguiment, com a part del preu indicat.

Convé destacar que el preu d’aquests dispositius varia segons el vostre especialista en audició i del lloc on viu. A més, els audiòfons d’alta qualitat, com els de Siemens, poden tenir un preu basat en serveis agrupats o en els mateixos dispositius.

Audífonos Siemens

Conclusions

El fet que la gent continuï buscant audiòfons Siemens, encara que ja no es fabriquin, és un testimoni de la seva qualitat i del nivell de confiança que l’empresa va guanyar amb el temps.

Tot i que els audiòfons fabricats per aquesta marca són més assequibles que alguns audiòfons d’última generació, definitivament no són les opcions més assequibles que podeu trobar, malgrat la seva antiguitat. Encara pagareu un preu més alt pel prestigi de Siemens i la innovació que va significar al seu moment, fins i tot, també hi ha tarifes addicionals a considerar.

Si esteu buscant gastar molt menys diners en un dispositiu amb una audició d’alta qualitat, us recomanem que consulteu amb els nostres especialistes en Audiotek.

Feu un comentari

Certificaciones

sello centro recomendado audifono.es
sello calidad audifono.es
× ¿Necesitas ayuda?