Instal·lacions

Centres Auditius a Barcelona

Els nostres centres auditius estan dissenyats per oferir als nostres clients sensacions positives al moment de l’entrada a les nostres instal·lacions. En ser centres sanitaris Audiotek compleix als seus gabinets auditius amb les normatives i les exigències sobre plans normalitzats de treball i equipació electromèdica que el CatSalut determina.

Avui Audiotek compta amb 6 centres auditius distribuïts pel territori català, un equip de professionals tots ells qualificats i una cartera de serveis pensada per satisfer les necessitats audiològiques i facilitar l’adaptació de tots els pacients.

CENTRE DISPENSADOR D’ARTICLES ORTOPROTÈTICS adherit al que estableix la Resolució de 29 maig de 2001, per la qual s’estableixen les condicions i els procediments que han de complir els centres dispensadors d’articles ortoprotètics per facilitar l’accés a la prestació ortoprotètica sense necessitat d’abonar prèviament l’ajut econòmic al Servei Català de la Salut.

Vols més informació?

Explica’ns el teu cas i buscarem la millor solució
  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  A Audiotek t'assessorem i ajudem amb la tramitació de les Ajudes PUA per a contribuir a les despeses ocasionades. Consulta en aquest enllaç tota la informació per a la Prestació d'atenció social a persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial. Acudeix a un dels nostres centres i t'ajudarem a realitzar la gestió.

  Certificaciones

  sello centro recomendado audifono.es
  sello calidad audifono.es
  × ¿Necesitas ayuda?