Top Fabricants d’Audiòfons

Coneix als nostres fabricants d’Audiòfons

Treballem amb les millors marques

Resound

Marca danesa fundada en 1943, ReSound és pionera en la indústria dels audiòfons. Va ser la primera a oferir tecnologia  de 2,4 GHz per a la connectivitat directa. Va fabricar el primer audiòfon Made for iPhone amb transmissió directa de so estèreo i forma part de el Grup GN, el líder mundial en solucions d’àudio intel·ligents.

Oticon

Marca danesa que va néixer fa més d’un segle. Líders en el sector d’audiòfons i els seus accessoris, així com en innovació i recerca científica sobre la pèrdua auditiva. També fabrica equips i programari per als audiòlegs protètics.

Phonak

Fabricant suís que desenvolupa, produeix i distribueix  audiòfons avançats durant més de 70 anys. És el creador de Lyrics,  primera solució auditiva que pot emportar-se fins a 4 mesos, ininterrompudament. Pertany al grup Sonova i les seves tecnologies més recents són AutoSense US (audiòfon que s’adapta automàticament a cada so), tecnologia recarregable i connectivitat directa.

Danavox

Marca fundada a Dinamarca en 1943, actualment forma part del grup GN, companyia líder en la fabricació d’audiòfons. Dedicada a la producció d’audiòfons avançats, es va fusionar amb ReSound en 1999.  Disposa de les millors solucions auditives  per a recuperar la capacitat d’audició.

Widex

Fabricant danès des de 1956 i, actualment distribuïdor en més de 100 països. Primer fabricant a Espanya que va obrir  els seus propis centres auditius trencant el mercat. Pioner en la fabricació d’audiòfons intracanals i creador  del primer audiòfon 100%  digital, en 1995. Disposen de la tecnologia auditiva més avançada.

Signia


La marca ofereix solucions auditives d’última generació que s’adapten a les preferències personals de l’usuari. Forma part del Grup Sivantos. Ja sigui que es valori la discreció, l’estil o l’alta tecnologia moderna, Signia Xperience ofereix audiòfons per a totes les necessitats, a manera d’experiència auditiva superior.

Bernafon

Marca suïssa fundada poc abans de 1946, amb punts de  venda  en 40 països del món, produeix audiòfons d’alt rendiment. Desenvolupa i aplica tecnologia líder en la indústria, secundant de manera individual i personalitzada als centres auditius.

Philips

Marca holandesa i una de les empreses de tecnologia més  grans i importants del món. A més d’en l’electrònica, Philips està enfocada en el sector sanitari. Els audiòfons Philips utilitzen la moderna tecnologia SoundMap, que ajuda a sentir la parla amb més claredat fins i tot en els entorns més sorollosos.

Altres fabricants d’Audiòfons

Vols més informació?

Explica’ns el teu cas i buscarem la millor solució
  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  A Audiotek t'assessorem i ajudem amb la tramitació de les Ajudes PUA per a contribuir a les despeses ocasionades. Consulta en aquest enllaç tota la informació per a la Prestació d'atenció social a persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial. Acudeix a un dels nostres centres i t'ajudarem a realitzar la gestió.

  Certificaciones

  sello centro recomendado audifono.es
  sello calidad audifono.es
  × ¿Necesitas ayuda?