Protectors Antisoroll NovaPRO: Discrets, còmodes i de qualitat

“Moldejant els sons de la vida”, aquest és l’emblema de NovaPro, una marca especialitzada en el desenvolupament de dispositius orientats a brindar protecció auditiva de les persones. Ara, tenint en compte el missatge del seu meravellós eslògan, molts/es podem crear-nos una bona impressió sobre la qualitat dels productes fabricats per aquesta firma. Però realment s’alineen amb el que prediquen? La resposta és sí, de fet, els protectors Antiruido NovaPRO representen una gran innovació a la indústria.

I és que els dispositius dissenyats i distribuïts per aquesta marca ofereixen una protecció auditiva d’altíssim nivell als seus portadors/es en qualsevol context. Compten, fins i tot, amb Certificació CE, gràcies a la dedicació i les avaluacions constants del seu talent humà i la utilització de tecnologia d’última generació.

Si hi ha alguna cosa que distingeix els protectors Antiruido NovaPRO és que vénen amb equipament que permet conservar aquests dispositius en bon estat, com un estoigs, tovalloletes netejadors, marcatge CE en color, dades tècniques, manual de manteniment, instruccions i Certificació CE.

L’objectiu d’aquest article és descobrir una mica més sobre els protectors desenvolupats per aquesta firma que estan fent un tomb al sector: Com funcionen? Amb quina tecnologia estan dotats? Quines són les seves millores ofertes? Etc.

Característiques dels protectors Antiruido NovaPRO

Els protectors Antiruido NovaPRO són ​​dispositius que es caracteritzen per filtrar els senyals acústics més importants perquè ingressin a l’orella de forma òptima. No obstant això, els sorolls que resulten nocius són atenuats i filtrats per tal de conservar la salut auditiva de les persones.

Per descomptat, per garantir que aquests protectors compleixin amb la seva feina eficientment solen reunir un conjunt de característiques que desglossarem a continuació:

  • Estan fabricats a mida, són dissenyats en 3D i estan acabats a mà. Tot amb la finalitat de conservar els estàndards de qualitat, partint de les impressions capturades individualment per l’especialista.
  • Les impressions d’aquests dispositius es fan amb productes adequats i sota protocols estrictes.
  • En ser fabricades s’envasen amb segelladores tèrmiques amb el propòsit d’evitar que es contaminin. D’aquesta manera, es crea un ambient segur tant per a l’equip mèdic com per al pacient.
  • Són garantia de confort i un ajustament correcte, sense fer pressió a alguna zona de l’orella o l’orella. A més no llisquen.

Finalment i no menys important, els protectors Antiruido NovaPRO són ​​reconeguts a la indústria per tres elements essencials: discreció, comoditat i qualitat.

protector audifonos

Els millors protectors Antiruido NovaPRO

És important destacar que les fabricacions de Proteccions Auditives (PA) es fan servir individualment i no poden ser transferides a altres persones. Com comentem al principi del post, són elaborats a mida segons les necessitats i característiques de cada pacient.

Hi ha, però, protectors Antiruido NovaPRO dissenyats per a propòsits en específics, ja sigui per brindar protecció durant tot el dia, per dormir o mentre conduïm. Vet aquí els models estrelles de la marca:

Protectors amb filtre (Protecció activa)

Qui vulgui protegir les orelles en entorns diferents, especialment en aquells amb soroll excessiu, NovaPRO disposa d’una gamma de FILTRES WORK intercanviables que compleixen perfectament amb aquesta feina.

Els dispositius que pertanyen a aquesta gamma destaquen per reduir els sorolls nocius, sense que deixis de percebre els senyals d’advertiment de l’ambient. Mentre es fan servir, de fet, la claredat de la parla es veu poc compromesa. Això sí, disposen d’una alta atenuació davant de sorolls excessius per garantir la protecció màxima possible i evitar el desgast auditiu.

Abans d’optar per algun model, cal saber que estan disponibles a quatre nivells d’atenuació Alpha, I, II i III. A més, es troben en una varietat de colors o per a entorns corporatius, fabricats amb materials tous i acrílics. El millor: que són fàcils de fer servir, resistents a la brutícia i de fàcil manteniment.

NovaPro Duo Tap anti-soroll per dormir

No ens sorprendria que els sorolls dels equips de la llar siguin els responsables del vostre insomni. Hi ha orelles molt sensibles a aquests sons, per la qual cosa en aquests casos, la solució és fer servir el NovaPRO Duo Tap anti-soroll per dormir.

Amb aquest dispositiu agafar el son no serà un problema, gràcies a la seva combinació de dos absorbents acústics de baixa consistència. I no només això, són lleugers i flexibles, de manera que no interrompran la vostra jornada de descans en fer algun moviment.

Podem trobar-los amb tirador o sense perquè triem segons els nostres gustos, sense esmentar que estan disponibles en una varietat de colors.

NovaPro WORK I/II i NovaPro LinEAR 15, especial esports de motor

Dins l’àmplia gamma de protectors Antiruido NovaPRO no podien faltar els models orientats per als amants dels motors. Consisteix en una protecció auditiva més discreta, per la qual cosa la mida del dispositiu és més petita per fer-los més pràctics i còmodes.

Inclouen tirador, però el funcionament és el que realment els fa especials. Incorporen un filtre especial que absorbeix les freqüències perjudicials del vent i el soroll procedent del motor o la conducció en general.

Els senyals d’advertiment, la conversa i el so del motor continuen sent perceptibles a l’orella, però brindant una protecció addicional a les orelles que ens permetrà gaudir dels nostres viatges tranquil·lament. Compte, aquests dispositius només pot ser usats pels esportistes del món dels motors o per motoristes.

Conclusions

Podem dir que l’èxit dels protectors Antiruido NovaPRO són ​​el resultat de la simbiosi de la sofisticació tecnològica i les capacitats dels especialistes de la marca. Tot seguint la normativa europea que exigeix ​​un estricte control de qualitat a través de l’aplicació de mètodes específics per garantir la cura dels usuaris/es.

L’ús d’aquests dispositius, per tant, us permetreu escoltar la vida en tota la seva esplendor, però blindat les vostres orelles davant de sorolls excessius que a llarg termini acaben sent perjudicials per a la vostra salut auditiva. A més, no podem oblidar que aquests protectors són discrets, còmodes i de qualitat.

Feu un comentari

Certificaciones

sello centro recomendado audifono.es
sello calidad audifono.es
× ¿Necesitas ayuda?