Coneix els nous Audiòfons Signia Active Pro

La pèrdua d’audició afecta cada cop més un grup demogràfic més jove. Però l’estigma de portar un audiòfon tradicional continua sent real. Per sort, hi ha un nou estil d’audiòfon amb un disseny més modest per acabar amb aquest estigma; parlem dels nous Signia Active Pro, models que passen fàcilment com a auriculars de música tradicionals.

Però què és el millor d’aquests audiòfons? Que poden fer molt més. És a dir, no només són capaços de transmetre àudio, sinó que també donaran suport a la vostra audició amb un processament de so d’alta gamma basat en IA. De fet, si pateixes de tinnitus, li pots demanar a l’audioprotesista un dels programes d’audició per a aquest problema.

El cas és que els nous Signia Active Pro es veuen i funcionen de manera molt similar a uns auriculars comuns i corrents, llevat que també milloraran la vostra audició.

A més, compten amb tecnologia d’aprenentatge automàtic i intel·ligència artificial per aguditzar la vostra audició en situacions sorolloses. Sorprès/a? Ho estaràs molt més quan desentranyem les novetats que amaguen aquests dispositius idèntics a uns auriculars de música.

Característiques principals dels Audiòfons Signia Active Pro

Audiòfons signia active pro

Segons la mateixa Signia, la gamma Active, introdueix una categoria completament nova a la indústria de l’audició, la qual ofereix un so de prescripció d’alta tecnologia que s’instal·la com si tractés un auricular sense fil.

Atès que la pèrdua auditiva és una condició específica de l’individu, la sèrie Active està equipada amb la tecnologia Xperience YourSound de Signia, per oferir una comprensió millor de la parla en entorns sorollosos adaptats a les necessitats de l’usuari/ària.

Per tant, els nous Signia Active Pro estil auricular continuen amb aquest conjunt de funcions, oferint a més connectivitat Bluetooth per a música, transmissió, trucades i MFi, així com so codificat d’alta freqüència, incloent una bateria d’ions de liti que dura 26 hores. El fet és que reuneixen una sèrie de característiques que representen un luxe per a les persones amb problemes d’audició. Les vols conèixer? Anem allà.

Disseny còmode i pràctic

La majoria dels audiòfons tradicionals tenen una pila que es col·loca darrere de l’orella i un receptor que penetra profundament al canal auditiu. Signia ha adoptat un enfocament diferent dissenyant audiòfons petits, lleugers i manejables que es veuen i funcionen de manera molt similar als auriculars.

Signia ha pres les característiques que més agraeixen els usuaris/a dels auriculars estàndard, incloent-hi el factor de forma i un estoig de càrrega sense fil Qi, el qual ha combinat amb la tecnologia moderna d’audiòfons.

Tecnologia punta

Els nous Signia Active Pro estil Pro funcionen amb la plataforma Xperience de Signia. Sense esmentar que integren tecnologia d’aprenentatge automàtic i intel·ligència artificial, cosa que li permet filtrar i amplificar sons selectius, ja sigui que estiguin davant teu, el vostre voltant o sobre la marxa.

Com funciona? La tecnologia Signia divideix l’amplada de banda del so en àrees d’ajustament. En aquest cas, els audiòfons tenen 48 canals de freqüència i 20 controls de compressió. Això vol dir que, en tota l’amplada de banda audible, poden aïllar 48 rangs de freqüència diferents i amplificar-los o silenciar-los.

En definitiva, la tecnologia incorporada en aquests dispositius us ajuden a gravar la parla mentre silencia el soroll.

Usabilitat a qualsevol tipus d’entorn

El disseny intuïtiu i elegant ha fet que l’ús d’aquests audiòfons sigui una autèntica alegria. Són petits, lleugers i absolutament còmodes. A més, els estoigs a pressió són fàcils de reemplaçar i proporcionen un ajustament cenyit i segur.

Es poden fer servir en caminades, veient pel·lícules a la nit, muntant amb bicicleta, en un espectacle, escoltant música de parlants externs, fins i tot com a ajuda per dormir, i pots tenir per segur que els audiòfons no cauran.

Si tens un iPhone, els nous Signia Active Pro probablement es convertiran en els vostres auriculars preferits. Encara que si bé la transmissió a través de StreamLine Mic funciona a la perfecció, és un dispositiu addicional per transportar i carregar, cosa que ho fa menys convenient.

So professional

Audiòfons signia active pro

Amb aquests audiòfons podràs estar immers/a en diferents escenaris, adoptar diferents posicions o diversos nivells de soroll, i igualment oferiran un so professional i ajudaran a la vostra oïda feble a captar molts sons.

A diferència d’altres audiòfons, amb aquests dispositius no cal corregir les configuracions de so, com el vent o el ressò. I és que el programa Universal fa una gran feina en adaptar-se automàticament a l’entorn.

Aplicació Signia

L’aplicació de Signia és fàcil d’usar, encara que segurament no t’arribis a sentir-ne depenent. Això sí, la seva funció TeleCare és excel·lent. Un cop habilitada, l’opció Satisfacció us permet registrar comentaris immediats a través de qüestionaris guiats.

Aquesta funció us ajudarà a registrar els problemes a mesura que sorgeixin, cosa que facilitarà la seva resolució durant una trucada de seguiment amb el vostre audioprotesista. A més, l’aplicació proporciona una connexió directa amb el vostre proveïdor d’atenció.

Segur que quedaràs impressionat/a quan descobreixis que l’aplicació dels nous Signia Active Pro, no requereix una connexió Bluetooth per canviar la configuració dels audiòfons o brindar-li comentaris sobre la durada de la bateria. L’única cosa que lamentem és que no podràs configurar el volum de cada unitat individualment. També trobaràs a faltar poder utilitzar l’Assistent sense Internet.

Durada de la bateria

Potser al principi d’aquest article t’has preguntat com és que la bateria d’aquests petits audiòfons aconsegueix 26 hores de durada, si els audiòfons més grans amb prou feines poden assolir les 10 hores.

Cal tenir en compte que els audiòfons en si mateixos no inclouen gaire tecnologia; sense controls tàctils, sense botons, sense cancel·lació de soroll i només espai d’emmagatzematge limitat per a la programació.

Una cosa que no deixa de sorprendre és que la transmissió continua no sembla reduir la durada de la bateria. En general, us assegurem que estareu content/a amb la durada de la pila. A més, l’estoig de càrrega compacte, que conté tres recàrregues completes més, sempre estarà al vostre abast.

Conclusions

Els nous Signia Active Pro semblen uns auriculars de música i, sens dubte, estan destinats per a la presbiacúsia incipient i la pèrdua auditiva lleu o moderada. A primera vista podem deduir que estan inspirats en els auriculars tradicionals fins al punt de traspassar els límits entre els audiòfons i els accessoris tecnològics. En definitiva, representen una solució que s’adreça a una nova generació de pacients.

Amb aquest nou tipus de solució auditiva, Signia espera permetre que els pacients que pateixen de presbiacúsia o sordesa lleu a moderada, recorrin a l’audiòfon. El cas és que aquests dispositius van dirigits al 90% de les persones amb discapacitat o pèrdua auditiva lleu que no estan adaptades o, que simplement no se senten còmodes usant audiòfons convencionals.

No podem oblidar, és clar, que també són adequats per a persones que pateixen tinnitus gràcies al seu generador de soroll. En fi… Són tota una meravella de la indústria de l’audició!

Feu un comentari

Certificaciones

sello centro recomendado audifono.es
sello calidad audifono.es
× ¿Necesitas ayuda?