Els millors tests auditius online gratuïts

De vegades no notem la pèrdua d’audició fins que comença a afectar el nostre estil de vida. Esforçar-nos massa per escoltar els nostres companys de feina, amistats o familiars, o no percebre alguns sons de l’entorn, pot significar que ens estem perdent part del nostre gaudi i la nostra història. En cas que tinguis sospita d’estar presentant alguna pèrdua auditiva, a Audiotek oferim un dels millors tests auditius online gratuïts.

Volem assenyalar que aquest tipus de proves serveixen per analitzar l’audició i determinar si pots estar patint algun trastorn de sordesa. Actualment hi ha diversos exàmens que tenen com a objectiu conèixer la gravetat de la pèrdua auditiva i plantejar-te un tractament adaptat, però el test en línia només és una forma ràpida de diagnosticar una possible carència auditiva.

Prendre la decisió d’acudir a un dels millors tests auditius online gratuïts, però, pot ajudar-te a decidir si necessites veure un otorinolaringòleg o un audioprotesista per a una avaluació auditiva completa. Però com funciona la prova en línia que realitzem a Audiotek? Què cal? Com treure’n profit? En aquest post dilucidem els punts més rellevants d‟aquest tipus d‟avaluacions.

Audiotek ofereix un dels millors tests auditius online gratuïts

La prova d’audició en línia a Audiotek triga cinc minuts. Al final del test una puntuació us indicarà la qualitat de la vostra audició. Tot el que necessites són auriculars o audiòfons, el volum dels quals s’ajusti al nivell que més et convingui.

Hi ha raons per catalogar la nostra prova com una de les millors tests auditius online gratuïts, i és en base al seu funcionament i la seva fiabilitat. A continuació vegem més detalls sobre el nostre servei.

Com funciona la prova d’audició en línia

A la primera part de la prova avaluem la teva audició en diferents nivells de freqüència. Escoltaràs diversos entorns de sons quotidians, com ara persones que parlen en un cafè, algú que demana adreces al carrer i sons a diferents freqüències.

A la segona part de la prova, hauràs de respondre diferents preguntes que busquen determinar mesurar la teva capacitat per escoltar en situacions auditives difícils.

Després de completar la prova d’audició, tindreu accés als resultats de la prova d’audició, fins i tot rebreu alguns consells personalitzats sobre què fer si s’identifiquen signes de pèrdua auditiva

Lògicament, en cas que els resultats indiquin una pèrdua auditiva, el més intel·ligent és que programis una cita per fer-te una avaluació auditiva gratuïta amb un dels nostres audioprotesistes.

Problemes de salut que poden afectar la meva audició

Claus per a aprofitar al màxim aquesta prova

Pot ser que estiguis davant els millors test auditius en línia gratuïts, però si la prova no es realitza seguint algunes premisses essencials no es podrà obtenir un resultat clar. Heus aquí algunes per a treure-li partit a l’examen en línia:

  • Assegura’t d’estar en un lloc tranquil abans de començar la prova d’audició.
  • Fes servir auriculars en lloc dels parlants incorporats i configura el volum del teu dispositiu al 50%.
  • Un cop hagis completat la prova, et demanarem la teva adreça de correu electrònic per poder enviar-te els resultats.

Què passa després del test d’audició?

Res reemplaça una consulta amb un especialista en audició, és clar. Però la nostra prova és un dels millors test auditius en línia gratuïts, perquè pot brindar-te una idea ràpida i útil sobre la teva salut auditiva.

I encara que la tecnologia ha avançat moltíssim en els darrers anys, els resultats obtinguts en aquest tipus d’avaluacions només serveixen de referència. Si sospites per tant que tens alguna pèrdua auditiva o simplement tens dubtes, consulta un dels nostres otorinolaringòlegs o un dels nostres audioprotesistes perquè et faci una avaluació completa.

A Audiotek la cita és gratuïta i es pot reservar en línia en pocs passos. Ara suposem que realment estàs patint una pèrdua auditiva Què segueix? Aquesta és la dinàmica:

Una primera cita

El teu viatge auditiu comença amb una cita a l’audioprotesista o un otorinolaringòleg que et guiarà cap a la solució que més et convingui. Durant aquesta entrevista personalitzada, l’especialista us parlarà sobre la vostra audició, com està progressant i les dificultats que està trobant.

Prova d’audició

Després de compartir la vostra experiència, l’expert farà proves d’audició. Posteriorment, els resultats s’associen amb les dificultats que vau trobar per fer les recomanacions que millor s’adaptin a les vostres necessitats. Un otorinolaringòleg també et pot referir a una audiopròtesi si confirma la presència duna pèrdua auditiva en la seva avaluació.

Audioprotesista posant audiòfon

Has de prendre una decisió

Dependrà de tu escollir la millor opció tenint en compte les vostres necessitats. La teva família, la teva feina i la teva vida social són aspectes a tenir en compte a l’hora d’optar per les solucions proposades per l’especialista, sempre cal tenir en compte quines millor s’adapten al teu pressupost i al teu estil de vida.

Conclusions

Ràpida i fàcil de realitzar, tot el que necessites per a una prova d’audició en línia és un ordinador i auriculars. Després d’instal·lar-vos en un ambient tranquil, respondreu diverses preguntes, que us permetran determinar la qualitat de la vostra audició en pocs minuts. En definitiva, la prova consisteix a comprovar la teva capacitat auditiva per distingir paraules i números en un ambient més o menys sorollós.

L’objectiu d’aquest tipus d’avaluacions és tenir una noció de la teva capacitat auditiva. Per tant, no constitueix un diagnòstic mèdic i no substitueix un examen realitzat per un otorinolaringòleg o un especialista en audiòfons en un centre d’audició, com el d’Audiotek.

Ara, malgrat que el propòsit d’aquesta prova és tenir una idea ràpida de la teva capacitat per sentir, podem dir que és un dels millors tests auditius online gratuïts. Per què? Perquè els resultats són fiables i aniran d’acord amb el que vas percebre auditivament durant l’avaluació. Al nostre centre d’audició sempre estem a la vostra disposició per ajudar-vos i oferir una solució moderna que s’ajusti a les vostres necessitats.

Deixa un comentari

Certificaciones

sello centro recomendado audifono.es
sello calidad audifono.es
× ¿Necesitas ayuda?