Centres Auditius

Centres Auditius a Barcelona

Badalona
C/ Francesc Macià, 6
Teléfono: 931 762 013

Barcelona
C/Provença, 144 esq. Comte d’Urgell
Teléfono: 931 374 857 / 645 461 187

Granollers
C/Joan Prim, 150
Teléfono: 935 047 554

Rubí (CAA)
Plaça Constitució, s/n
Teléfono: 935 883 395

Terrassa
C/ Plaça del Progrés, 5
Teléfono: 937 884 667

Santa Coloma de Gramanet
Rambla San Sebastian, 64-66
Teléfono: 937 062 477

Qui som?

Som un grup de cinc Centres Auditius amb més de 20 anys d’experiència. És la nostra vocació ocupar-nos de millorar l’audició de qui confia en nosaltres.

Moderns i acollidors, els nostres Centres Auditius, ofereixen serveis d’audiopròtesis, per a resoldre les necessitats diàries dels nostres pacients, acompanyant-los en totes les etapes de la seva recuperació auditiva.

En els centres auditius Audiotek treballem en la rehabilitació auditiva, tant per a adults com per a nens.

Per què optar per Audiotek?

Moltes persones tenen pèrdua auditiva per diferents motius: edat, exposició al soroll, medicaments o diferents traumatismes acústics. Existeixen diverses solucions per a millorar l’audició.

A Audiotek, disposem d’audiòfons i solucions auditives d’alta tecnologia i seleccionem les opcions que millor s’adapten a les necessitats de cada pacient. També realitzem proves audiològiques especialitzades i oferim acompanyament en la rehabilitació auditiva.

Aquí més raons per les quals confiar en els Centres auditius Audiotek:

 • La nostra ajuda està garantida no sols als pacients, sinó també als seus familiars més pròxims per a orientar-los de la millor forma possible.
 • El nostre personal, altament especialitzat, se centrarà en escoltar les vostres necessitats reals.
 • Triem només tecnologia d’última generació i de la més alta qualitat per a tots els nostres clients.
 • Podràs triar audiòfons personalitzats al teu estil de vida i de gamma alta, a preus molt competitius.
 • Oferim finançament personalitzat, FINS A 48 MESOS.
 • Realitzem revisions periòdiques durant la vida útil dels seus audiòfons.

Vols més informació?

Explica’ns el teu cas i buscarem la millor solució
  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  A Audiotek t'assessorem i ajudem amb la tramitació de les Ajudes PUA per a contribuir a les despeses ocasionades. Consulta en aquest enllaç tota la informació per a la Prestació d'atenció social a persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial. Acudeix a un dels nostres centres i t'ajudarem a realitzar la gestió.

  Servei professional

  Els altres serveis que brindem engloben l’assistència tècnica postprotètica, l’ajust i programació d’audiòfons, l’atenció domiciliària i molt més.

  Si pateixes d’algun problema d’audició, no et deixarem només/a. La pèrdua auditiva és un problema cada vegada més comú i afecta aproximadament a 360 milions de persones a tot el món. No sentir bé accelera l’envelliment del cervell. De fet, l’esforç per comprendre els sons i les veus, genera un fort estrès que empobreix aquelles àrees que estan relacionades amb el llenguatge i la memòria operativa.

  Realitzar-te una prova audiomètrica amb nosaltres podria ajudar-te a millorar la vostra qualitat de vida. A Audiotek som capaços de trobar la solució adequada per als problemes de pèrdua auditiva més freqüents, gràcies a la nostra experiència i també perquè fem ús de les últimes tecnologies.

  Romandrem constantment al vostre costat per a qualsevol necessitat auditiva, ja que creiem que és fonamental oferir un servei d’assistència durador.

  Equip especialitzat

  Comptem amb audioprotètics professionals i reunim els tècnics millor capacitats del sector audiològic. Gràcies a la constant actualització i dedicació del nostre personal en general, els Centres Auditius d’Audiotek són capaços d’oferir les solucions tecnològiques idònies i conèixer les noves ajudes mèdiques per a oferir-les a pacients, adults i nens.

  Els nostres audioprotètics realitzen exàmens audiomètrics de manera gratuïta, una prova que els permet diagnosticar amb precisió el nivell de la vostra audició.

  Bàsicament s’ocupen d’analitzar els problemes auditius dels pacients, brindant consells i instruccions útils per al correcte ús de l’audiòfon, personalitzant l’experiència segons les seves necessitats i brindant-li assistència en el manteniment i programació dels audiòfons.

  Gràcies a l’ajuda dels nostres experts, serà possible superar els problemes de pèrdua auditiva, beneficiant-te dels avantatges que ofereixen les tecnologies més avançades que fan que els audiòfons siguin cada vegada més efectius, discrets i còmodes.

  Audiòfons sofisticats

  Utilitzem equips d’última generació, calibrats i controlats a temps, que fan possible que els nostres especialistes aconsegueixin el correcte funcionament de l’audició dels pacients amb la major precisió possible.

  I és que amb la selecció dels audiòfons adequats, t’ajudarem a recuperar la tranquil·litat, perquè la falta de control auditiu pot derivar en problemes psicològics i socials difícils de tractar. És per això que el nostre compromís va més enllà de l’aspecte tècnic, centrant-nos també en l’aspecte humà.

  Prova els nostres audiòfons digitals d’última generació de manera gratuïta. Com veuràs Tornar a escoltar mai havia estat tan fàcil!

  Resultats garantits

  Els nostres Centres Auditius van ser creats per a donar espai a una nova visió dels problemes auditius, la qual se centra en la persona i les seves necessitats.

  Exercim com una aposta davant la possibilitat que la vostra pèrdua auditiva pugui tractar-se amb serenitat, superant el difícil impacte psicològic. Per a aconseguir-ho, traiem profit a les sofisticades tecnologies digitals que faciliten més el procés, oferint una millor estètica i confort als pacients.

  Viu en carn pròpia els serveis dels nostres Centres Auditius, dirigint-te a l’oficina més pròxima a la vostra residència. Veuen, fes-te una prova d’audició i junts trobarem la solució més adequada per a tu.

  Certificaciones

  sello centro recomendado audifono.es
  sello calidad audifono.es
  × ¿Necesitas ayuda?