fbpx

Política de privacitat

A través del present avís, de Centres d’Ajudes Auditives, SL (en endavant Audiotek), informa als usuaris de la website, en compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de 1999, de Protecció de Dades de caràcter personal (d’ara endavant LOPD) i en cumpliment de lo dispost al Reglament Europeu 2016/679 General de Protecciò de Dades, sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària, si desitgen facilitar a Audiotek les dades personals que li són sol·licitades en el lloc web per a la prestació de seus serveis.

També s’informa als usuaris de la incorporació de les dades recollides a un fitxer que consta degudament inscrit al Registre General de Protecció de Dades, i el titular i responsable és Centres d’Ajuts Auditives, SL, portant a terme un tractament automatitzat de dades conforme a les finalitats especificades i altres previsions establertes en la present política de privacitat.

Recollida de dades i usos previstos.
La recollida de dades personals es produeix a través de l’emplenament dels formularis que figuren a la pàgina web.
La transmissió efectiva de les dades té lloc quan l’usuari prem el botó “ENVIAR” que es troba en el formulari.
Les dades que se sol·liciten són les adequades, pertinents i no excessives en relació amb l’àmbit, les finalitats i serveis determinats, explícits i legítims de Audiotek.
L’usuari haurà d’emplenar el formulari amb dades veritables, exactes, completes i actualitzades, responent dels danys i perjudicis que pogués ocasionar a causa de l’emplenament defectuós del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades.

Contacte.
En aquest formulari es recullen dades d’interessats en contactar amb Audiotek, les dades seran tractades amb la finalitat de contestar el missatge enviat. S’entendrà expressament acceptat el tractament de dades amb la finalitat anteriorment indicada, en prémer el botó “ENVIAR” que figura en el formulari de recollida de dades.

Avalua el teu nivell auditiu
En aquest formulari es recullen dades d’interessats en realitzar una avaluació del seu nivell auditiu per Audiotek, les dades seran tractades amb la finalitat d’avaluar el nivell auditiu de l’usuari.
S’entendrà expressament acceptat el tractament de dades amb la finalitat anteriorment indicada, en prémer el botó “ENVIAR” que figura en el formulari de recollida de dades.

Cosulta al audioprotesista.
En aquest formulari es recullen dades d’interessats a consultar el audioprotesista de Audiotek, les dades seran tractades amb la finalitat de contestar el missatge enviat. S’entendrà expressament acceptat el tractament de dades amb la finalitat anteriorment indicada, en prémer el botó “ENVIAR” que figura en el formulari de recollida de dades.

Tractament de dades per a enviament de comunicacions comercials.
Audiotek podrà utilitzar les dades de caràcter identificatives dels usuaris (nom i cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic) per a l’enviament d’informació comercial de serveis propis de Audiotek o comercialitzats per ell.
S’entendrà expressament acceptat el tractament de dades amb les finalitats anteriorment indicades al prémer el botó “ENVIAR” que figura en el formulari de recollida de dades.
De conformitat amb els requisits exigits en l’article 21 de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en prémer el botó “ENVIAR” consenteix l’enviament de comunicacions comercials per correu electrònic i altres mitjans electrònics equivalents.
Els usuaris podran oposar-se al tractament de les seves dades amb les finalitats abans indicades, dirigint-se per escrit postal a l’adreça de Audiotek, Plaça del Progrés 5, 08224 de Terrassa, Barcelona, acreditant la seva identitat amb una fotocòpia del DNI, o bé contestant al missatge electrònic rebut amb l’assumpte “NO PUBLICITAT”, o mitjançant el procediment que en cada cas habiliti Audiotek per a l’exercici d’aquest dret d’oposició.

Mesures de Seguretat.
Audiotek ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals exigits en la legislació vigent sobre protecció de dades, instal·lant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i altres riscos possibles.
Igualment, Audiotek s’obliga a complir amb l’obligació de secret respecte de les dades contingudes en els fitxers segons el que estableix la legislació de protecció de dades aplicable. En particular, Audiotek informa que ha subscrit els pertinents acords de confidencialitat i protecció de dades amb tercers que tenen accés a dades personals responsabilitat de Audiotek per a la prestació d’un servei a aquesta, en compliment del que disposa l’article 12 de la LOPD, comprometent aquests tercers a tractar les dades amb l’única finalitat de prestar els serveis contractats per Audiotek ia adoptar les mesures de seguretat de caràcter informàtic, organitzatiu i de qualsevol altra índole que en cada cas siguin exigibles.
Audiotek informa que la recollida de dades a la Web es realitza en un entorn tecnològic que aplica alts nivells de seguretat i confidencialitat en la transmissió de la informació. No obstant això, l’Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Ús de la tecnologia galeta.
Audiotek adverteix a l’Usuari de la utilització de cookies quan l’Usuari navega per la pàgina web. Els cookies utilitzats per Audiotek són emmagatzemades al disc dur de l’usuari però no poden llegir les dades que contingui ni llegir els arxius galeta creats per altres servidors web. No obstant això, l’Usuari podrà impedir la generació de cookies mitjançant la selecció de l’opció corresponent al seu navegador.

Exercici de drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició.
L’usuari o persona que el representi podrà exercitar en qualsevol moment el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’acord amb el que estableix la LOPD i altra normativa aplicable a aquest efecte, aquests drets es poden fer efectius mitjançant una comunicació escrita dirigida, i acompanyada de fotocòpia del DNI, a Audiotek, a l’adreça Plaça del Progrés 5, 08224 de Terrassa, Barcelona, en la qual s’acrediti la identitat de l’usuari, o bé a l’adreça electrònica centreauditiu@audiotek.es.

En el cas que Audiotek prestés algun tipus de servei especial que determini unes previsions específiques diferents, relatiu a la protecció de dades personals, tindrà prioritat l’aplicació de les normes particulars indicades per a aquest servei concret per sobre de les presents, en cas d’incongruència . Audiotek es reserva el dret a modificar la present política de privacitat de dades per adaptar-la a novetats legislatives i jurisprudencials, així com a criteris interpretatius d’aquesta normativa que siguin publicats per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. En aquest cas, Audiotek anunciarà aquests canvis a la Web amb suficient antelació a la seva posada en pràctica.

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web. Cómo configurar

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar